Esittely

Mursukamut on heimo, jonne otetaan lämpimästi vastaan kaikki häiriköitä, kiusaajia ja muita sellaisia lukuunottamatta. Mursuista ei ole siis pakko tykätä, kunhan et hauku mursufaneja lyttyyn. Juttelu- ja peliseuraa on tarjolla, lisäksi tarkoituksena olisi järjestää välillä pelin puolella pidettäviä ns. bileitä, jotka pidetään yleensä tietyssä utility-huoneessa.

Tällä hetkellä heimo kärsii epäaktiivisuudesta. Suurinosa jäsenistä on ollut viimeksi paikalla vuonna 2017, mutta minä eli Aurinkomursu en ainakaan suostu hyväksymään sitä, että rakas heimo jäisi suurempien heimojen jalkoihin. Liity ihmeessä mukaan! Heimomme voidaan tuoda elävien kirjoihin, kunhan saamme uusia jäseniä!

Mikäli kiinnostuit, lue lisää. Sivulla on mm; ohjeet, miten pääset heimon jäseneksi: https://mursukamut.vuodatus.net/sivut/transformice-heimomme-mursukamut

Ystävällisin terveisin, Aurinkomursu ja muu mursuporukka

Nippelitietoa heimosta

Nimi: Mursukamut

Tehty: 15.8.2016

Foorumi otettu käyttöön: 12.3.2017

Ostaja: Minä, eli @aurinkomursu

Heimon tekemisen syy: Muut ylläpitäjät alkoivat himoitsemaan mursufanien heimoa, kun olimme jonkin aikaa oleskelleet heimossa nimeltään Voisarvikuonot

Foorumin käyttöönottamisen syy: Foorumissa kirjoittelu alkoi kiinnostaa, joten päätin yrittää, innostuisiko joku muukin foorumista

Arvot: 8

Jäsenet: 13

Arvot ja mitä ne merkitsevät

Pomomursu: Ainutta laatuaan oleva tyyppi, joka on vastuussa heimosta ja voi tehdä sille mitä haluaa.

Luotettu: Muiden tämän blogin ja Instagram-tilimme ylläpitäjien pääkäyttäjät pääsevät tähän arvoasemaan.Luotetut ovat melkein pomomursuja, tosin he eivät voi tehdä heimolle ihan mitä vain.

Kunnioitettu: Kunnioitettuja saavat olla tyypit, jotka ovat meidän tuttuja ja turvallisia ystäviä.Osa näistä voi päästä tulevaisuudessa luotetuiksi.

Kaveri: Vähemmän läheisiä ylläpitäjien kavereita.

Musiikkimursu: Jos halutaan, että joku voi soittaa heimohuoneessa musiikkia, ylennetään hänet tähän asemaan, ellei hänestä ole ainesta ylempiin asemiin.Musiikin soittaminen tarkoittaa videon lisäämistä siihen tarkoitettuun paikkaan, yleensä valkoinen, iso neliö.

Kutsumursu: Jos halutaan, että joku voi kutsua tyyppejä, ylennetään hänet tähän asemaan, ellei hänestä ole ainesta ylempiin asemiin.

Uusi mursu: Jokaiselle uudelle jäsenelle automaattisesti tuleva arvo, josta pääsee yleensä nopeasti pois. Uusien mursujen olisi suotavaa tutustua heimoon ja foorumiin.

Lomailijamursu: Alennan tähän asemaan ne, jotka eivät ole aktiivisia, toisin sanoen ne, jotka eivät ole käyneet kuukauteen Transformicessä. Toki on muutama poikkeuskäyttäjäkin, mutta heidät on valittu hyvästä syystä sellaisiksi. Toisinaan heimossa on käynnissä "erotuskausia", jolloin kyseisen arvon omaavia käyttäjiä erotetaan urakalla.

Miten saada kutsu heimoon?

Mikäli sinulla ei ole heimossa kaveria, joka on vähintään kutsumursu, toimi näin: Lisää meidän ylläpitäjien pääkäyttäjät kavereiksi (Aurinkomursu, Kuumursuw, Taulumursu). Odota, kunnes joku meistä tulee onlineen (Sinulle tulee ilmoitus; Käyttäjännimi on kirjautunut sisään).Sen jälkeen kuiskaa tälle kirjautuneelle ylläpitäjälle, esim; "Pääsenkö Mursukamut-heimoon? Luin teidän blogista heimoa käsittelevän sivun" ja tällöin sinun ainakin pitäisi saada kutsu heimoon. Tosin, jos odottelu alkaa kyllästyttää, voit kysyä samaa vaikkapa meiltä vaikkapa Instagramissa (@aurinkomursu, @mursukuu, @taulumursuh).

Huomaa, ettei Souriksilla tai *-alkuisilla käyttäjillä voi liittyä heimoon. Yleiskäyttäjillä eli käyttäjillä, joita käyttää monta ihmistä, ei kannata tulla heimoon, sillä kun X liittyy yleiskäyttäjällä heimoon, voi olla, että kun X kirjautuu ulos yleiskäyttäjältä ja käyttäjälle tuleekin Y, Y eroaa heimosta.

Heimo myös toisessa hiiripelissä

Heimo löytyy Transformicen lisäksi Transformiceä matkivasta Nanomicestä. Johtaja on kuitenkin @taulumursu :n käyttäjä, Hiiri, eikä me ylläpitäjät enää edes olla kiinnostuneita koko pelistä, joten emme ota sinne jäseniä, vaikka jotkut saattaisivat olla kiinnostuneitakin.


tervehdysviesti.jpg

Heimon vanha tervehdysviesti.Nykyisessä on muokattu tuota tekstiä ja lisätty karttamuistilista & ajankohtaiset asiat