HEIPSANSAAAAAA! Ajattelin itekkin tehä tämmösen mun editionissa en oo kato hetkeen postannu mitään XDDD NO MENNÄÄN NYT TARINAANNNN

 

Oli kaunis aamu, taulumursu heräili kun postiauto ajoi pois. "TULIKO SE?" Taulumursu huudahti ja avasi postilaatikon. "Jes! Se fidget spinner tuli vihdoin!" Taulumursu avasi paketin ja alkoi "Leikkiä" sen kanssa. "Hmm.. kerron tästä mursu kamuilleni!" Taulumursu mietti ja lähti näiden klubimajaan. Taulumursu soitti Kuulle ja Auringolle ja käski näitä tulemaan klubille. Vihdoin kun kaverukset tulivat, taulumursu näytti spinneriään. "Katsokaa mitä tilasin!" Taulumursu sanoi innoissaan. "Mitä nuo ovat?" Kuumursu ja Aurinkomursu kysyivät ihmeissään. "Fidget spinnereitä! Katsokaa." Taulumursu sanoi ja alkoi pyörittää spinneriään.

"Wau!" Aurinkomursu sanoi, "Mistä noita saa?" Hän lisäsi. "Tilasin netistä!" Taulumursu sanoi, "En ole oikeen ehkä kiinnostunut .." Kuumursu sanoi. "Mä ostan tommosen myös!" Aurinkomursu sanoi. Seuraavana päivänä klubissa Aurinkomursullakin oli fidget spinner, ja taulumursulla oli kaksi! "Taulu sinullahan on kaksi!" Kuumursu sanoi, "Niin! Ostin tämän   prismasta!" Taulumursu sanoi. "Noh, kuu, oletko varma ettet halua fidget spinneriä?" Aurinko kysyi. "Olen varma." Kuu vastasi.

dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto dotto  lol loppu XDDDD