Heipsulivei kaikki! Anteeksi tästä epäaktiudestani, luettelen teille hieman syitä ja sen jälkeen päästään itse asiaan!

Tietysti voitte aina lukea myös epäaktiivisuudestani kertovan artikkelin tästä: https://mursukamut.vuodatus.net/lue/2017/02/kuumursu-kertoo-osa-11-koulu-on-alkanut

Mutta, sytiä epäaktiuteen: Koulu, kokeet (tulevat "koeviikot", viikot joina meillä on hirveästi kokeita kevään lopussa), yksityinen koulustressi, irl kavereideni kanssa ajan viettäminen, sekä läksyt.

Noh, mutta, asiaan! Elisiis, tässä aamulla kyllästyin tietokoneella pelailuun ja mietin mitä muuta voisin tehdä. Ajattelin että olisin voinut mennä vaikka lukemaan tai piirtämään, mutta sitten minulla välähti!

-Teen Mattimursun kouluaamusta animaation stopmotionilla!

Ei se ehkä ihan niin mennyt, mutta jotenkin sinneppäin :D Kuitenkin, varmaankin noin puolentunnin päästä (tai jos luet tätä myöhässä, jo nyt) se on instagram tilillämme (@mursukamut).

Mattimursu on siis yksi lukuisista tilimme maskoteista, ja ainakin omastamielestäni "päämaskotti". Minulla itselläni ei ole Masamursua Lps-hahmona, muuten olisin tehnyt Matista ja Masasta veljeksiä.  Muilla ei taas ole Pinkkimursua ja Lilamursua, jotka ovat minun pehmolelumursujani.

Ps. Saatan tehdä niistäkin animaation!

Ja siinä animaatiossa joka kertoo Mattimursun kouluaamusta, on 472kuvaa, joten vähän kunnioitusta :D Eipä minulla muuta, heippa kaikki ^_^

T. @Kuumursu