-Luku 2- Aloitus -

-

Aika oli muuttunut paljon.. Kuu Aurinko ja Taulu olivat jo kuusivuotiaita reippaita mursulapsia. Mursuilla ei ollut koulua, joten aika oli vapaata. Kolmikko oli mennyt ulos leikkimään, ja ainiin, unohdin kertoa, Taululla oli oma luola Kuun luolan vieressä jossa hän asui.

"Hei mennäänkö niille piikeille? Muistatteko, silloin viisi vuotta sitten." Kuu ehdotti. "Joo! Siellähän on myös kieleke." Aurinko vastasi ja alkoi juosta jääpiikeille.

"Haluaisin niin maistaa tuota nestettä.." Kuu sanoi kun kolmikko oli jääpiikkeilä. "Niin minäkin..- Hei! Meillähän on siivet! Miksi emme kokeilisi lentämistä?" Aurinko sanoi Kuulle. "No minulla ei.- mutta kokeilkaa te." Taulu sanoi ja kääntyi vähän poispäin.

Kuu alkoi liikuttelemaan siipiään, liike nopeentui ja nopeentui kunnes se nosti Kuun vähän ylöspäin maasta - Kuu jatkoi ja jatkoi heiluttamista.. Ja sitten: "MINÄ LENNÄN MINÄ LENNÄN! KATSOKAA" Kuu huusi innoissaan kun pääsi ylöspäin ja ylöspäin. Sitten hän liikkui eteenpäin ja maistoi nestettä piikistä. "Mmmmmmmhmmm..." Kuun keskittyminen herpaantui, ja hän putosi suoraan kielekkeen reunalle...

"MRAAU..?!" Iso ääni kajasti kielekkeen alapuolelta..

-

T. KUumurSu .3.