Bruh.. en taida näiden alussa edes tehdä tervehdystä, suroaan tarinaan .-.

-

"Hei, kysy isältäsi voitko tulla meille yötä!" Kuu ehdotti Auringolle kun he olivat Taulun kanssa Kuun talon ovella. "Missäs te olitte?" Iso urosmursu tuli Auringon takaa. "Isä! Olin tuolla kielekkeellä uusien ystävieni kanssa, tässä on Kuu ja tässä Taulu." Aurinko sanoi isälleen. "Ja me ajateltiin että voitaisiin mennä mun kotiin yöksi leikkimään.. ja siis nukkumaan." Kuu lisäsi.

"Mitäs täällä tapahtuu?" Tähti sanoi kun tuli paikan päälle. "Tässä on mun kaverit, Taulu ja Aurinko. Me mennään meille yöksi jos saadaan lupa!" Kuu kertoi äidilleen. "Selvä, sopii minulle, kiva että sait kavereita. Ja hei, olet varmaan Auringon isä?" Tähti sanoi. "Kyllä, nimeni on Puna. Hauska tavata, ja Aurinko minulle sopii että menet Kuulle yöksi. Mutta eikös teidän ystävänkin vanhemmilta pitäisi kysyä?" Puna vastasi Tähdelle ja katsahti sitten Aurinkoon.

"Se on pitkä tarina. Mutta kaverit mennään jo!" Aurinko huudahti ja säntäsi kohti Kuun ja Tähden luolaa, Taulu seurasi häntä ja Kuu myös. Tähti hyvästeli Punan ja lähti lapsien perään, eivät ne saisi lohkaretta luolan suulta pois ilman häntä.

-

T. Kuumursu :)