Suoraan tarinan kimppuun!

-

"Hey! I'm gonna love myself, no, i dont need anybody else.." Kuului nuoren mursun kaunis ääni kielekkeeltä jonne Aurinko ja Kuu olivat menossa. "Kukahan tuolla on? Ja kuka ikinä onkaan hänellä on mahtava ääni!" Kuu kuiskasi Aurngolle matkalla matkalla. "En tiedä.. ja totta!" Aurinko kuiskasi takaisin ja astui kielekkeelle. "I love me! 'Gonna love myself no i don' need anybody else!" Pieni vaaleanahkainen mursu lauloi kielekkeellä, ihan yksin. "H-hei.. anteeksi jos keskeytämme mutta kuka sinä olet?" Kuu kysyi vähän arasti.

Pieni vaalea mursu säikähti, ja silloin Aurinko huusi vahingossa: "Mutta sinullahan on sarvi!"

"Niin on.. vanhempani hylkäsivät minut pari päivää sitten." Pieni tuntematon mursu sanoi pelokkaana. "Voi anteeksi! Olimme tulossa tänne katsomaan lampea, olen Aurinko ja tässä on Kuu. Mikä sinun nimi on?" Aurinko pahoitteli. "O-olen Taulu. Ja teillähän on siivet..?" Pieni mursu rauhoittui vähän. "Joo, meillä on. Mutta ilta alkaa hämärtää, mihin sinä aijot mennä jos vanhempasi hylkäsivät sinut?" Kuu kysyi vähän hämmästyneenä.

"En itsekkään tiedä, mutta.. olisi kiva saada ystäviä, ja me kaikkihan olemme vähän erillaisia joten?" Taulu vastasi vähän huokaisten. "Joo, se sopii. Tule meidän kanssa nyt, aurinko oikeasti laskee kovaa vauhtia." Aurinko vastasi ja otti Taulua ja Kuuta evästä, ja lähti.

-

Sos seuraavas osas nähää 8) T. Kuumursu