Hei kaikki :3 Päästäänkin suoraan tarinaan:

-

Shiba oli jättänyt mursuklaaninsa, mutta se on aivan eri tarina.. (spoiler alert ;DD) Tuo Tähden pieni mursunpoikanen oli nimetty Kuu, nimellä, olihan tämä syntynyt yöllä täysikuun aikaan. Pieni poikanen oli tänä aurinkoisena syyspäivänä menossa ulos ensimmäistä kertaa.

"Ä-äiti.. mua jännitää.." Pieni Kuu supatti äidilleen ja nojautui tämän lapaan. "Uskon sen. Mutta, nyt mennään, siitä tulee hauskaa, lupaan sen" Tähti vastasi ja työnsi jäälohkareen luolan suulta pois. Säihkäisevä auringonvalo tuli suoraan Kuun silmään. Kuu katsoi ympärilleen ja näki paljon uusia mursuja, jotka tuijottivat häntä ihmeissään. Hän siristi silmiään, ja näki kun kylän keskustan toisessa päässä keltainen pieni mursu tuijotti häneen ihmeissään.. mutta tämä mursu ei ollutkaan ihan tavallinen, sillä oli siivet niinkuin Kuulla! "Äiti! Katso tuota mursua!" Kuu huudahti. Tähti katsoi pientä keltaista mursua ihmeissään, ja huomasi että keltaista mursua toi ulos vain sen isä. "Hei! Sinä siellä tule tänne!" Pieni keltainen mursu huusi Kuulle.

"Ok!" Kuu alkoi juosta kömpelösti keltaisen mursun luo. Keltainen mursu juoksi suoraan Kuuta päin ja he törmäsivät. Hetken mursut vain tuijottivat toisiaan.. Värikkäitä, siivet, molemmilla!

-

Odattakaa vaan seuraavaa osaa ;))) Teen huomenna tai tänää myöhemmi :3

T. Kuumursu