Hei kaikki! Ajattelin tässä näin joulun alla kertoa yhdestä hauskasta mario-tasosta jonka löysin pelatessani kyseistä peliä. Tässä tasossa on nimittäin mursuja!

Tämä "mappi" on pelin toiseksi viimeinen taso, eli erittäin vaikea. Olen itse kuitenkin päässyt sen. Ne mursut kyllä tappoivat minut monta kertaa :D! 

Tässä tasossa ne mursut heittelevät jakoavaimia, ja jos kyseisiin jakoavaimiin osuu, menettää elämän. Myös jos itse mursuun osuu, menettää elämän. Niiden yli on toki helppo hypätä, koska ne ovat kohtuullisen pieniä.

Mursuilla on kuitenkin eräänlaiset "kattilankannet päässään, joten jos hyppäät niiden kattilankansien päälle, itse mursu menehtyy. Oli stressaavaa pelata sitä tasoa kun yritin aina olla tappamatta mursuja xD

Välillä mursut saattoivat heittää jakoavainten sijasta kolikoita. Periaatteessa kolikoilla voi ostaa koristeita siihen pelin pikkuiseen saareen. En ala kuitenkaan itse pelista enenpää selittämään, voitte sen itse käydä lataamassa nimellä Mario Run, esimerkiksi puhelimelle.

image.jpg

Tuossa kuva mursusta, ja sen heittämästä jakoavaimesta. Ja tietysti itse Mariosta :D! Mutta, taidan lopettaa tämän postauksen tähän, heihei ja kiitos lukemisesta :) :3

Tv. Kuumursu