Heissan hei kaikille taas! Ajattelin itsekkin tänne tehdä jonkinlaisen jouluspesiaalin :D Nimittäin into tähän blogaamiseen on palannut. Ja ensiksi haluan sanoa joulutarinastani, että sen ei ole tarkoitus olla mikään jännitystarina. Mutta ensi-osassa tapahtuu ;D! Noh kirjoitetaampa tänne nyt pieni jännitystarina, joka alkuu ja loppuu tässä postauksessa. Aloitetaan!

Kuumursu oli kävelemässä illalla kotiin. Hän oli ollut päivän Aurinkomursun ja Taulumursun kanssa Kuumursun mummilla. Taulumursu oli yksisarvisen sarvellaan teleportannut kotiin ja Aurinkomursu oli lentänyt. "Hei, tule sinäkin lentäen. Se on nopeampaa ja sinun ei tarvitse olla yksin, tai minun." Aurinkomursu oli ehdottanut Kuumursulle. "Nah.. siipeni ovat väsyneet. Taidan vaan kävellä. Nähdään huomenna!" Kuumursu oli kuitenkin vastannut. Nyt se siis käveli yksin pimeällä metsätiellä. Puut olivat korkeita Kuumursun ympärillä, ja lumisia, olihan talvi. Kuumursulla oli hänen ruohonvihreä piponsa ja keltainen huivinsa. 

"Mikä se oli?!" Kuumursu säpsähti kuullessaan naksahdukesen metsästä. "Metsän pitäisi olla autio, rauhoitu." Kuumursu päätti mielessään. Se käveli rauhassa eteenpäin, matkaa oli enää vähän jäljellä, niin Kuumursu pääsisi jo kaupunkiin. Yhtäkkiä hän tunsi suuren lämpöaallon tulevan takaataan, ja hän haistoi myös... SAVUA! Kuumursu kääntyi taakseppäin ja katsoi suurta metsäpaloa takanaan. "Mitä minä nyt teen?!" Kuumursu huusi hädissään. 

Hän päätti juosta pakoon. Kohta Kuumursu oli kaupungissa, ja soitti paloasemalle. "Kirsikkametsäss--?!!!" Kuumursun lause jäi kesken kun Aurinkomursu oli juossut hänen talolleen ja peitti hänen suunsa. "Anteeksi väärä numero" Aurinkomursu sanoi puhelimeen ja sulki puhelun pitäessään Kuumursun suuta kiinni.

"Kerkesitkö sanoa mitään?!" Aurinkomursu huohotti Kuumursulle. "En.. Mutta siellä se metsäpalo riehuu, miksi ihmeessä pysäytit minut?" Kuumursu vastasi todella hämmästyneenä. "Se oli Taulumursun jekku sinulle, feikkitulta. Hänhän osaa taikoa." Aurinkomursu naurahti vaivautuneena ja istui tuolille Kuumursun viereen. "Omg, minä vielä kostan teille!" Kuumursu alkoi nauraamaan ja Aurinkomursu myös.

-

Loppu :)