(SPOILER ALERT! ÄLÄ LUE TÄTÄ JOS OLET MENOSSA KATSOMAAN ELOKUVAN SING!)

Varotin teitä, nyt on turha tulla sit raivoomaan ;D Mutta itse arvosteluun.

-

Katsoin tosiaan tässä äitini kanssa eilen elokuvan nimeltä Sing. Niinkuin nimestä saakin selvää, elokuvaan liittyy myös laulamista. Se oli elokuvien Lemmikkien salainen elämä ja Itse ilkimys tekiöiltä, joten pidin animaatiotyylistä :) Elokuva on hyvin Zootropolisin tapainen, koska siinä eläimet ovat "ihmisten paikalla", eli ne käyttävät vaatteita ja asuvat taloissa niinkuin mekin.

Sing alkoi siitä, kun kerrottiin että Koala nimeltä Buster Moon omisti teatterin. Teatterilla ei kuitenkaan ollut mennyt hyvin lähiaikoina, ja rahaa oli niukasti. (En itse hirveästi pitänyt siitä että raha tuotiin heti esille.) Buster Moonin piti keksiä joku show, joka saisi kaikki kiinnostumaan teatteristaan.

Showksi tulikin sitten Laulukilpailu, jonka päävoittona ensin piti olla 1.000 euroa, mutta Moonin vanha avustaja tiputti lasisilmänsä näppäimistölle kirjoittaessaan lentolehtisten tekstiä. Sitten summasta tulikin 100.000 euroa, mutta eihän Moon tiennyt siitä :D (Pidin tästä kohdasta)

Lentolehtiset lensivät ulos ikkunasta, ennen kuin virhettä kerettiin korjata.

"Voi vitsi, miten ne nyt ton selvittää kun jo valmiiksi on rahaongelmia :O" Mietin xD

Laulukilpailun koelauluun tuli paljon osallistujia, mutta vain ehkä 6 (???????!!!) jäi siihen itse kilpailuun. Lempiosallistujani oli sellainen Äitipossu, jonka mies oli todella kiireinen ja hän joutui huolehtimaan 25 lapsesta ;D Sitte oli myös yksi gorilla, joka oli sellaisessa rikosjengissä mutta ei olisi halunnut olla siinä ja yms...

En aijo kirjoittaa loppua elokuvasta, se kesti nimittäin puolitoista tuntia XDD

Mielestäni oli kyllä superhyvä elokuva ja kannattaa käydä katsomassa ;)

Arvosana 4.5/5

(koskamävoinenannatäysii;))

T. Kuumursu