Päiväni tosiaan alkoi ruotsintunnilla.Ohjelmana oli, että kerrallaan kaksi oppilasta meni luokan ulkopuolelle puhumaan ruotsia ja ope sitten kuunteli, että mites tyypit osaa äännellä niitä sanoja.Minä en onneksi joutunut tällä kertaa ja arvatkaas, mitä luokassa olevat saivat tehdä? Katsoa Yle Areenasta (Miten se kirjoitetaan!? Ärrinmurrin..) Fanny-nimistä draamasarjaa, joka on itseasiassa tosi hyvä, jos otetaan huomioon, ettei se ole animaatio, tai sisällä minkäänlaisia fantasiaelementtejä!

Viimeinen jakso, jonka katsoimme loppuun oli 11. jakso, jossa kouluterveydenhoitaja vierailee luokassa ja sitten se höpöttää mm; menkoista ja osa aiheista oli niin "pahoja", etten niistä tässä selitä sen enenpää.Jos kiinnostaa, niin Areenalle katsomaan, hophop! :D Joku poika sekoitti murrosikäjuttuihin mursut, mutta en sen enenpää keskustelusta muistakkaan.Mä olin silleen, että mitä vitsiä, ei murrosikä & mursut edes liity toisiinsa! Ellei mursuilla sitten ole murrosikää.. En ole perehtynyt asiaan..

Aion nyt katsoa nuo Fanny-jaksot loppuun.Nyt kun Areena on otettu puheeksi, ajattelin, että voisin kertoa katsovani sieltä yhtä toistakin TV-sarjaa! Se on Ryhmä Hau.Kyseisessä ohjelmassa esiintyy jonkin verran mursuja, joten voisin ehkä väsätä postauksen, tai montakin kyseisestä aiheesta.Koulussa sainkin tietää, että luokallani on yksi kyseisen ohjelman fani! Minä kun luulin, että olen ainoa yli eskari-ikäinen, jota sarja jaksaa kiinnostaa!

T: @aurinkomursu, joka ei tällä kertaa keksinyt tunnisteita, surullinen tarina