En ala tässä kauheasti höpöttelemään IRL-elämästäni, sillä 2 viimeisintä postausta kuulostaa minusta ihan typeriltä, tai ainakin ne aloitukset

Sellasta voin kertoa, että mulle on tapahtunut ihan outoja juttuja.Esim; Ruokajonossa kaksi poikaa takanani pelleili ja yritti ohitella mua, söin tänään koulussa vahingossa kasvislihapullia, joille olen allerginen, Aapeli-nimisessä paikassa joku hyyppä tuli pistämään sydämiä vieraskirjaani, vaikka tästä olin valittanut jo kuvauksessani (Olen siellä muuten Aurinkomursu, mutta koska paikka on aika tylsä, en ole käyttäjääni erityisemmin hihkuttanut) ja paljon muuta, jota olen jo unohtanut..

Niistä kuitenkaan ei tänne mursublogiin voi kirjoittaa, joka on kyllä aika sääli :D No, mennäänpä siihen outoon keskusteluun!

Niinkuin jotkut Instagramin käyttäjistä tietävätkin, siellä on nykyään kierrossa sellainen juttu, kuin #mun5baee.Ideana on listata 5 "baea", joka on somessa tms. oleva nimitys itselleen tärkeästä hyypästä.Jutun on aloittanut kaverinkaverini (#meitserakkaat, muistatko Taulu?) @harmaasiipi.Nimityksestä "kaverinkaveri" voi päätelläkkin, etten heppuun ole sen kummemmin tutustunut, mutta varmaan ihan mukava tyyppi

Löysin feedistäni taas yhden niistä monista sydänkuvista, joka on just toi baejuttu.Siinäpä ei ollut tägiä, mutta joku saattaa kuitenkin tunnistaa tyypin, jonka kuvasta tämä seuraava teksti kertoo:

Ekaksi huomioin, että tekstissä ekan henkilön kohalla luki "Siis me vaan sekoillaan ja muutenkin ollaan hullui mursui😋"

Sitten kommenteissa "eka henkilö" kommentoi "Tottakai oon 1 koska oon paras mursu ever😇😇😘😘💗"

Toivottavasti tämä piristi edes jonkun päivää! No, moikka kaikille, jatkan @taulumursu :n kanssa Transformicen pelaamista, löydymme huoneesta survivor1 ja luotan siihen, että tiedätte meidän nimimerkit!

T: @aurinkomursu