Aamupalan jälkeen mursuystävämme avasivat oven ja lähtivät ulos kaulahuivit kaulassa. "Tiedätkö Taulumursu muuten missä päin se liikuntasali on?" Kuumursu kysyi. "Joo, mä tiiän, seurakkaa mua, tästä yhden korttelin eteenpäin!" Taulumursu vastasi iloisesti ja lähti pomppimaan suojatien yli. "Varo, Taulumursu! Pompit päin punaisia!" Aurinkomursu huusi hädissään.

Taulumrsu pysähtyi keskelle tietä ja tuijotti Aurinkomursua. "Mut..." Taulumursu hämmästeli ja käänsi päätään puolelta toiselle. "Taulumursu!!! Liiku, äkkiä!! Mursumobiili tulossa vasemmalta!" Kuumursu huudahti myös. Silloin Taulumursu tajusi. Se pomppasi äkkiä suojatien keskitasolle ja tärisi säikähtäneenä kun mursumobiili meni sen naaman edestä.

"Hui pomomursu sentään! Mä en ees huomannut että ne oli punaset!" Taulumursu puuskutti. Kuumursu ja Aurinkomursu tulivat suojatien yli Taulumursun luo. "Onneksi ei käynyt kuinkaan!" Kuumursu totesi huojentuneena. "Olisit voinut kuolla!" Aurinkomursu sanoi Taulumursulle, mutta oli silti todela tyytyväinen ettei käynyt mitään pahempaa.

-

Jatkuu ensi jaksossa! :3

T. Kuumursu