Oloni on nyt parempi.Olen käynyt koulussa, edelleenkin olen kuitenkin hieman nuhassa :D No jaa, ehkä se on vain jotain allergiaa.Ei nimittäin kuumetta ole ollut ja jäin perjaatteessa pois koulusta edellispäivänä turhaan XD Kävin tänään tosiaan katsomassa Lemmikkien salaisen elämän.No, en ala tässä siitä selostamaan sen enenpää, eiköhän mennä suoraan asiaan :D

Pelailin tänään @taulumursu :n kanssa Transformiceä! Hän on kyllästynyt hieman koko peliin ja pakko myöntää, että olemme pelanneet sitä ehkä hivenen liikaa.9 eri pelitilaa ja muu hauskuus on jo koettu ja nyt tarvittaisiin uusia pelejä.Tein yhteen Vauva-keskustelupaikkaan keskustelun, jossa kysyin paikan käyttäjiltä, olisiko heillä minkäänlaisia ehdotuksia.Jokin kuitenkin jokaisessa vastauksessa mättäsi.Joku saattoi olla joku päästä keksitty, toinen taas aloitusviestissä meidän tietämäksemme peliksi mainittu, jotain taas ei löytynyt googlesta jne..

@kuumursu vaikuttaa olevan ihan tyytyväinen tähän peliin.En ihmettele, sillä hän harvemmin onkin puhumassa meidän kanssa.Mutta joo, oltiin Survivor-huoneessa.Ihan tavallinen survivor1, se huone, joka löytyy listasta, vaikkei ketään siellä olisi.Joku huomautti, että joku ihmeen pahvimursu kuolee harvoin.Tulin ajatelleeksi, että kuka se pahvimursu edes on? Selasin listan huoneessa olevista pelaajista, mutta ei ketään tyyppiä, jolla olisi nimessään "pahvi" löytynyt.Ehkäpä pahvimursulla tarkoitettiin minua tai @taulumursu :a? Outoa kyllä, jos meistä jompaa kumpaa olisi pahvimursuksi kutsuttu.Harmi, kun en kysynyt häneltä, ketä hän pahvimursulla tarkoitti!

Sanokaa ihmeessä kommenteissa, jos tiedätte jonkun, joka voisi olla tämä "pahvimursu" Ja se, joka tuon sanoi, sanoi pahvimursun ihan pienellä, niin sen takia en pistänyt isoja P-kirjaimia :)

T: Hämmentynyt @aurinkomursu