Iltaa! Oon ny Skypessä puhumassa molempien ylläpitäjien kanssa.Emme olekkaan pelanneet kolmestaan vähään aikaan.Ei varmaan ole vaikeaa arvata, että olemme Transformicessä.Pelaamme huoneessa vanilla tulkaa :3, mutta minä olen tätä postausta kirjoitellessa eri huoneessa, jotta en olisi muiden tiellä

Kyseisessä huoneessa Surswoop totesi "täällä on paljon mursuja O_o" ja sillä hän siis tarkoitti meitä ylläpitäjiä.Niihjoo totesi: "oon marsu erotun joukosta"  Ja @taulumursu vielä totesi "KOSKA MURSU ON BEST"


Sitten mainostamiseen.Instagramissa @taulumursu :lla on mursu roolipeli, joka alkaa tämän viikon sunnuntaina 18.35! Paikkoja on vielä runsaasti jäljellä ja olisi kiva, jos roolipeliin tulisi enemmän osallistujia! Ja ennen, kuin tulette ihmettelemään: "Missä se rope on?", muistutan, että @taulumursu on nykyään vain nimimerkki ja hänen nykyinen käyttäjä on @taulumursuh.Kannattaa ihmeessä seurata, pakko huomauttaa, että hän on tosi aktiivinen!

Linkki kuvaan tässä.Ai niin, roolipeli on Direct messagessa (yksityisviestipaikassa), eli jos sinulla on versio, jossa sitä ei ole, ei kannata tulla mukaan

No, @taulumursu kirjoittaakin uutta postausta.Veikkaisin, että siitä tulee @taulumursu kertoo-postaussarjaan uusi osa, mutta en lupaa mitään!

T: @aurinkomursu