Lue ensimmäinen osa ->   http://mursukamut.vuodatus.net/lue/2016/07/mursujen-liikuntaa-tarina-1

-

"Häh??" Kuumursu kysyi ihmeissään Taulumursulta kun tämä oli näyttäny julistetta. "Se on uusi liikuntasali mursukaupugin länsisiivessä, eli ihan tässä lähellä! Voitaisiin testata!" Taulumursu hihkui. "Itseasiassa, ei huonompi idea. Syödään ekana aamupalaa ja lähdetään sitten!" Aurinkomursu vastasi. "Okei, me ei liikuntapaikoissa olla pitkäänaikaan käytykkään, on kiireitä pitänyt." Kuumursu totesi ja kaivoi kalaleipää jääkaapista. Samalla Aurinkomursu laittoi lautaset pöytään ja Taulumursu kaatoi maitoa laseihin. Sitten Kuumursu laittoi kaikille kalaleivät ja istuutui pöytään. Kaikki muutkin tekivät samoin.

"Mitä kokeiltaisiin ensin siellä?" Kuumursu kysäisi ja otti palan leivästään. "Olen kuullut että siellä on juoksumattoja ja trampoliineja." Aurinkomursu sanoi. "Joo! Niin on! Ja kaikkea muuta kivaa kuten kiipeilyseiniä ja leuanvetolaitteita jne jne.." Taulumursu vahvisti. "Ok, mennään vaikka trampoille ensin." Aurinkomursu ehdotti. "Sopii!" Taulumursu ja Kuumursu vastasivat.

Kohta mursut olivat syöneet. "Okei, aletaan lähteä ennen kuin se on ihan tupaten täynnä!" Aurinkomursu naurahti juotuaan maitonsa. Mursut laittoivat villatakkinsa ja piponsa päälle koska oli jo Syyskuu, ja lähtivät painelemaan kohta liikuntasalia.

-

Seuraava osa julki ensi viikolla! Btw, Aurinkomursu mä en osaa liittää näitä artikkeleja siihen "tarina-boxiin" oon pahoillani xD

T: Kuumursu