Tosiaan, niinkuin instagram-tiliämme seuraavat ihmiset tietävätkin, löysin tänään netistä hauskan mursupätkän :D

Siinä pieni mursu tekee punnerruksen :3 Päätin että kirjoitan siitä pienen tarinan josta tulee pari osaa, ja tässä se tulee 8)

Henkilöt:

Aurinkomursu

Kuumursu

Taulumursu

Juoni: Ihan tavallinen mursujen kesälomen päivä.

---------------------------------------------------------------------------

Aurinkomursu, Kuumursu ja Taulumursu heräsivät sateiseen kesälomaaamuun kodissaan.

Kuumursu käveli alakertaan ja näki Aurinkomursun siellä. "Moi! Ootko muuten nähnyt Taulumursua? Se on tainnut varastaa mun kuu-taulun." Kuumursu tervehti. "Ai, huomenta! Ja en ole nähnyt, kai vielä omassa huoneessaan. Tiedätkö muuten onko meillä vielä niitä pipareta jäljellä?" Aurinkomursu vastasi iloisesti. "Kyllä niitä pipareita pari vielä pitäisi olla yläkaapissa, säästin sulle sen missä on aurinko! Btw, käyn katsomassa Taulumursua sen huoneesta." Kuumursu sanoi ja lähti portaita päin. Mutta sinä hetkenä Taulumrsu tulikin portaita pitkin ja huusi "MULLA ON LOIIIISTAVA IDEA!" Kuumursu ja Aurinkomursu hypähtivät taakseppäin huvittuneina.

"Mikä se on?!" Aurinkomursu ja Kuumursu kysyivät kiinnostuneena yhteen ääneen. Taulumursu tuli heidän luokseen kädessään jonkinlainen juliste. "Kattokaa, me mennään nimittäin tonne!" Tämä huudahti samalla. Julisteessa oli mursu joka nosteli painoja.

---------------------------------------------------------------------------

Seuraava osa tulee pian :3

T.Kuumursu