Hehheh, 3 on syystä tai toisesta onnennumeroni! ^_^ Tosin, ei joka tapauksessa, mutta lopetan nämä alkuhöpötykset tähän ja menen suoraan asiaan!

Testasin 4 päivää sitten Blogivirrassa "gallupin" luomista, joka osottautui jonkinlaiseksi kyselyksi, jossa kysytään vaikkapa: "Ylläpidätkö blogia?" ja käyttäjät voivat vastata kyllä tai ei, eli kysymys ei voi olla mikään "Kuka on lempi laulajasi?". Pistin nyt huvinvuoksi kysymykseksi: "Olemmeko aitoja mursufaneja?".Aluksi kaikki äänestäjät olivatkin sitä mieltä, että kyllä me aidosti mursuista pidetään ja välitetään.No, tänään tuli käytyä tuolla katselemassa, että mitäs Blogivirtaan kuuluu ja tietenkin katsoin kyseisen gallupin.

mit%C3%A4%20ihmett%C3%A4.jpg

Vihreä on "Kyllä" ja punainen "Ei" ja tietenkin ihmettelin, että "Mitä ihmettä? Miksei 20% äänestäjistä tajua, että välitämme oikeasti mursuista, kun pidämme niistä blogiakin?".Totesin kuitenkin, että kyseiset henkilöt itse vihaavat mursuja, eivätkä voisi kuvitella itse pitävänsä mursuista.Jos siis olet yksi kyseisistä äänestäneistä (kauhean vaikeaa tuon sanan taivuttaminen..) toivon, että voisit kommentoida perustelut tämän postauksen tai gallupin kommentteihin.

Seuraan vielä tilannetta ja katson, onko minulla vielä jotain sanottavaa.En postaa kuitenkaan esim; Jos tuo määrä kasvaa vielä.Toivon kuitenkin kaikkien ymmärtäneen, että olemme aitoja mursufaneja, emmekä mitään esittäjiä.

T: @aurinkomursu