Moro! Täällä vaihteeksi @Kuumursu :3

Ja heti asiaan, suuret pahoittelut epä-aktiivisuudesta (olen ollut mökillä ja leirillä yms) mutta nyt kun on melkeimpä täysin vapaata, pyrin kirjoittelemaan tänne joka päivä. Mutta, tässäpä teille JÄTTIMÄINEN BLOGIPOSTAUS!

Asia #1 = Olen saanut Blogivirta.Fi käyttäjämme toimimaan ;3

On kyllä aika outo sovellus! Mutta mainostin siellä blogiamme ja kerroin ylläpitäjät, aiheen ja infoa. En ole täysin varma toimiko se, koska en nähnyt mainosta kyseisellä sivulla :D

Teksti kyllä tuli että "Mainos lähetetty onnistuneesti" tai jtn sinnepäin :)

Asia #2 = "Tiedoks että oon mursu"

Olen tässä selaillut kommentoijieni/tykkääjeni IG-Profiileita ja varskinkin tyttöjen proffissa, lukee nykyään 70% todennäköisyydellä jtn. "Tiedoks sit et oon mursu" "Oon mursu" "Täällä mun mursuilua" vaikka koko tilissä ei ole mitään mursuihin liittyvääkään. Ymmärrän toki sen että, joidenkin mielestä mursut ovat tyhmiä/hölmöjä eläimiä, ja laittavat sen profiiliinsa. Oikeasti, miksi? Mursuilla on samat oikeudet tässä maailmassa kuin esim. kissoilla ja koirilla, ja miettikääpä jos teidän profiilissa lukisi vaikka "Tiedoks että oon koira"

En nyt siis mitenkään loukkaavasti halunnut tätä ilmaista, mutta omasta mielestäni siinä ei vain ole mitään järkeä. Tokihan kaikilla on sellainen IG-Profiili kuin haluavat mutta tämä on vain yksin oma mielipiteeni enkä tässä sano että se profiili, jossa lukee "Oon mursu" ja siellä ei ole mitään mursuihin liittyvää tai henkilö ei oikeasti ole hassu/tyhmä, joutuisi bioaan muuttamaankaan :)

Joten älkää ottako liikaa itteenne jos proffassanne lukee noin!

Asia #3 = Mursu-sarjiksia?

Henkilöt jotka ovat seuranneet meitä mursukamuja pitkään, muistavat taatusti "Mursu-sarjikset" mitä tein ;D

Haluaisitteko niitä lisää? voisin tehdäkkin joten rohkeasti vain kommentoimaan tähän postaukseen jos haluatte!

__________________________________________________________________________________________

Mutta, eipä mulla oikein muuta tässä, toivottavasti tämä "Jätti-Postaus" korvaisi vähän epä-aktiivisuuttani ;3

Ja muuten minun instagram-tilini saavutti eilen 500 seuraajaa, kiitos kaikille jotka minua siellä seuraavat! Spessu tulossa!

T: @Kuumursu